• Mediation

  Lost conficten op!

 • Echtscheiding

  Geluk of gelijk!

 • Ouderschapsplan

  Omdat je altijd vader of moeder blijft!

 • Alimentatie

  Geld is vervoermiddel van emotie!

 • Conflictcoaching

  Help!

Mikel de Knegt Mediation

Alle expertise in huis

Mediation bij een echtscheiding omvat vele disciplines.
Er zitten emotionele, relationele, juridische, financiële en fiscale kanten aan een scheiding. Het is erg prettig als dat allemaal op één adres geregeld kan worden.
Bovendien vertel je je verhaal slechts één maal aan één persoon.

Mijn naam is Mikel de Knegt, en als MfN Registermediator ben ik gespecialiseerd in mediation bij echtscheiding.

Door het volgen van allerlei specialisatieopleidingen en op basis van mijn jarenlange ervaring kan ik u informeren over wat het beste is voor uw kinderen. Ook het financiële gedeelte van uw scheiding kan ik voor u afhandelen.

Het hele traject van mediation op één adres en in een veilige en professionele setting.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn jarenlange ervaring en kennis op het gebied van mediation en echtscheidingen deel ik graag met je.  Er zijn voortdurende nieuwe ontwikkelingen die het vermelden waard zijn. Denk aan nieuwe wetsontwerpen voor bijvoorbeeld partneralimentatie en kinderalimentatie. Of aan wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht. Ook rechters doen voortdurend interessante uitspraken op het gebied van echtscheiding, alimentatie of ouderschapsplannen. In mijn blog lees je regelmatig artikelen die interessant kunnen zijn als je op het punt staat om te gaan scheiden of als je al gescheiden bent.

Een kwestie van vertrouwen.

Wat zijn de ervaringen van anderen…

Mikel, jij gaf me tijdens de mediation zo’n veilig gevoel dat ik het durfde om ook mijn mindere kant te laten zien. En helaas was dat nodig. Dank je wel!

Mw. P.S. uit Utrecht

Nu alles rondom de scheiding geregeld is, wil ik je bedanken voor de begeleiding. Mede dankzij jou is het snel en correct gegaan. Hierdoor zijn we in staat om flexibel en zakelijk met elkaar om te gaan en altijd het belang van de kinderen voorop te stellen. Nogmaals dank!

Mw. A. van S. uit Linschoten

Mikel de Knegt is een uitstekende mediator die bij de feiten blijft en nooit zijn kalmte verliest. Indien je iemand nodig hebt om een geschil op te lossen kan ik hem dan ook van harte aanbevelen. Er wordt met verstand van zaken bemiddeld en op basis van argumenten worden de geschillen een voor een besproken en afgehandeld. Indien nodig kan er snel gereageerd worden op veranderende omstandigheden.

Dirk de Jager

Mikel hebben we leren kennen als iemand die goed leiding weet te geven aan het proces om tot een oplossing te komen. Hij bereidt zich goed op de gesprekken voor en toont deskundigheid mede op financieel gebied. Kwaliteiten: deskundig, sympathiek, integer, resultaat gericht, flexibel t.a.v. tijd en locatie van gesprekken.

Hans van Zundert